SSC Spierenburg Solids Components 

+31 252 823 060Spierenburg Solids Components

biedt een gedegen en onafhankelijk advies gekoppeld aan een breed scala aan componenten voor het doseren en transporteren van droge stortgoederen.

Wij leveren direct vanuit de fabrikant en staan garant voor de juiste nazorg, fabrikanten die wij mogen vertegenwoordigen voor de Benelux zijn Comav s.r.l. en Rotolok LTD waardoor wij componenten kunnen selecteren voor iedere toepassing.Transportsystemen

Naast het leveren van componenten, kunnen wij tevens complete pneumatische of gravimetrische transportsystemen voor u ontwikkelen en installeren. Dit is mogelijk dankzij onze partner Typhoon NV die tevens uw componenten kan onderhouden en reviseren. 


Het assortiment

Wij leveren onder meer zakkensnijmachines, wisselkleppen, doorval- en doorblaassluizen,  silo's voor plaatsing binnen en diverse soorten afsluiters. Klik op de logo's aan uw rechterzijde voor een uitgebreid overzicht van de componenten die wij u kunnen bieden direct vanuit de fabriek of op de componenten bovenaan de pagina voor meer specifieke informatie.
 

After sales

Uiteraard wordt de nazorg niet uit het oog verloren en houden wij vinger aan de pols ook na leveren van de componenten. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan zullen wij altijd streven naar de beste oplossing voor uw hulpvraag. Door goede samenwerkingsverbanden met de fabrikanten en onze eigen servicemonteurs, kunnen wij snel inspelen op eventuele calamiteiten.