SSC Spierenburg Solids Components 

+31 252 823 060

Officieel agent van COMAV s.r.l.


 


Spierenburg Solids Components

Is geen wederverkoper en biedt een gedegen en onafhankelijk advies gekoppeld aan een breed scala aan componenten voor het doseren en transporteren van droge stortgoederen.

SSC is de verbindende schakel tussen u en de fabrikant zodat u verzekerd bent van de voorwaarden en garanties die de fabrikant hanteert en profiteert van de directe lijn die SSC heeft met de fabrikanten. De fabrikanten die wij mogen vertegenwoordigen voor de Benelux zijn Comav s.r.l. en Rotolok LTD waardoor wij componenten kunnen selecteren voor iedere toepassing.Het assortiment

SSC levert onder meer zakkensnijmachines, wisselkleppen, doseersluizen, flexible silo's voor binnenopslag en diverse soorten afsluiters. Klik op de logo's aan uw rechterzijde voor een uitgebreid overzicht van de componenten die wij u kunnen bieden direct vanuit de fabriek of op de componenten bovenaan de pagina voor meer specifieke informatie.
 

After sales

Uiteraard wordt de nazorg niet uit het oog verloren en houden wij vinger aan de pols ook na leveren van de componenten. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan zullen wij altijd streven naar de beste oplossing voor uw hulpvraag. Door goede samenwerkingsverbanden met de fabrikanten en onze eigen servicemonteurs, kunnen wij snel inspelen op eventuele calamiteiten.

Nieuws


Terug naar overzicht

30-01-2018

SSC introduceert compacte zakkensnijmachine van COMAV

De Italiaanse fabrikant Comav s.r.l. heeft een zeer compacte zakkensnijmachine ontwikkeld voor de lagere capaciteit.

Het zware handmatig storten van de producten wordt nu overgenomen door de machine waardoor er capaciteit vrijkomt voor andere werkzaamheden. De SVC ‘Mini-slit’ is ontwikkeld om een capaciteit te kunnen verwerken tussen de 100 en 200 zakken per uur, mede afhankelijk van het stortgewicht van het product. De zakken worden handmatig op de transportband gelegd waarna de messen en kloppers ervoor zorgen dat de zakken worden gelost in een hopper en het product wordt getransporteerd via een doseersluis naar de uiteindelijke bestemming. De zakken kunnen zowel uit kunststof, jute als papier vervaardigd zijn en worden uiteindelijk verzameld in een schroefpers.
Eventuele delen van de zakken worden opgevangen op een zeef welke gemonteerd is tussen de uitlaat van de hopper en de inlaat van de doseersluis. Het minimale oppervlak waarop de machine geïnstalleerd kan worden is ongeveer 3.50m x 2.00 m wat behoorlijk compact te noemen is.Terug naar overzicht