SSC Spierenburg Solids Components 

+31 252 823 060


Schuifafsluiters

Onze schuifafsluiters zijn eenvoudig maar robuust ontworpen om poeders en granulaten te verwerken over een breed toepassingsgebied, tevens zijn de afsluiters toepasbaar in de voedingsmiddelenindustrie en kunnen ze volledig of alleen de productcontactdelen worden vervaardigd uit RVS. Ze zijn leverbaar met vierkante of ronde flens,  voorzien van een pneumatische actuator, een elektrische aandrijving of handmatig bediend.  Het standaardassortiment dekt de meeste behoeften, maar de basisontwerpen kunnen naar wens worden aangepast en gefabriceerd al dan niet Atex gecertificeerd.(Klik op de afbeeldingen voor meer informatie)
Iris valves

De Iris valve heeft zich in de loop van een aantal jaren bewezen als een eenvoudige, betrouwbare afsluiter bewezen met toepassingen in de bulk- of luchtbehandelingsindustrie. Ze zijn zeer geschikt voor het geheel of gedeeltelijk afsluiten van big bags, maar ook voor andere doeleinden zijn de  kleppen zeer geschikt.

De basisconstructie is een rubberen mof die aan elk uiteinde stevig gemonteerd is aan een ronde flens die bij 180 ° rotatie volledig afdicht tegen de allerfijnste poeders bij een beperkt drukverschil. De mogelijkheid tot gedeeltelijk openen van de mof maakt doseren van het product mogelijk. De moffen kunnen standaard worden vervaardigd uit nylon van hoge kwaliteit, geïmpregneerde doek en slijtvast natuurlijk rubber. Deze materialen zijn stevig, geven de klep goede volledige openingseigenschappen en zijn stofdicht.