Catalogus SVR zakkensnijmachines
Catalogue SVR-en.pdf (1.43MB)
Catalogus SVR zakkensnijmachines
Catalogue SVR-en.pdf (1.43MB)


 


Zakkensnijmachines

Een van de vele toepassingen voor een zakkensnijmachine is in een logistiek bedrijf waar vaak behoefte is aan het automatisch vullen van bulkwagens.

COMAV, een toonaangevend bedrijf in de bulkindustrie, heeft in meer dan 40 jaar expertise meerdere oplossingen ontwikkeld betreffende mechanische en pneumatische transporten in combinatie met onze modellen zakkensnijmachines.

Met de productie van een groot aantal zakkensnijmachine zijn we in staat om te voldoen aan de belangrijkste eisen die de markt vraagt, bovendien hebben we specifieke accessoires ontworpen voor toepassingen in logistieke bedrijven.

Comav's zakkensnijmachine is in automatische en semi-automatische uitvoering leverbaar, al dan niet ATEX-, of EC 1935/2004 gecertificeerd.

Hoewel het semi-automatische model waarbij de operator één voor één de zakken op de transportband moet plaatsen, niet zo gebruikelijk is op de Europese markt, worden onze automatische modellen erkend door de hoge betrouwbaarheid, robuuste uitvoering, hoge capaciteit, flexibiliteit en niet op de laatste plaats een belangrijke kostenbesparing doordat de zakken volledig geleegd worden en de afwezigheid van handmatig legen van zakken waardoor risico's voor de operator vermeden worden (rugklachten, inademen van stof of dampen).

In samenwerking met de meest gerenommeerde bedrijven over de hele wereld, is COMAV zeer veiligheidsgericht en heeft het verschillende goedkeuringen verkregen van onze bestaande klanten.

SVR DEPA en SVR COMPACT zijn onze automatische zakkensnijmachines en kunnen worden geleverd in basisversie of uitgerust met volle palletunits (tot circa 8 volle pallets) en lege pallet stapelaar.

We willen benadrukken dat alle accessoires zijn voorzien van veiligheidssensoren in verband met de plicht om het volledige werkgebied van de machine te kunnen beheren.


 


SVR 1000 met Depalletizer


SVR 600 met Depalletizer


SVR 300 met elevator


SVR 600 compleet met filter en zeef


SVR 600 met transportband
SVR 600 voorbereid voor pneumatisch transportSVR Compact SVR Compact