Overzicht van gerealiseerde projecten
case-history-LR.pdf (1.79MB)
Overzicht van gerealiseerde projecten
case-history-LR.pdf (1.79MB)


Spierenburg Solids Components

biedt een gedegen en onafhankelijk advies gekoppeld aan een breed scala aan componenten voor het doseren en transporteren van droge stortgoederen.

SSC is de verbindende schakel tussen u en de fabrikant zodat u verzekerd bent van de voorwaarden en garanties die de fabrikant hanteert en profiteert van de directe lijn die SSC heeft met de fabrikanten. De fabrikanten die wij mogen vertegenwoordigen voor de Benelux zijn Comav s.r.l., Eclipse Magnetics en Archimedys (modulaire schroefelementen) waardoor wij componenten kunnen selecteren voor iedere toepassing.


Het assortiment

SSC levert onder meer zakkensnijmachines, wisselkleppen, doseersluizen, flexible silo's voor binnenopslag, diverse soorten afsluiters, magneten en modulaire schroefelementen. Klik op de logo's aan uw rechterzijde voor een uitgebreid overzicht van de componenten die wij u kunnen bieden direct vanuit de fabriek of op de componenten bovenaan de pagina voor meer specifieke informatie.


After sales

Uiteraard wordt de nazorg niet uit het oog verloren en houden wij vinger aan de pols ook na leveren van de componenten. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan zullen wij altijd streven naar de beste oplossing voor uw hulpvraag. Door goede samenwerkingsverbanden met de fabrikanten en hun servicemonteurs, kunnen wij snel inspelen op eventuele calamiteiten.